cauta in site

REZULTATE PRELIMINARE 3T 2003

REZULTATE PRELIMINARE 3T 2003

REZULTATE PRELIMINARE 3T 2003

Aveţi în faţă numărul semnal al celei mai noi iniţiative editoriale a colectivului Media XPRIMM: PROFIL ASIGURĂRI, publicaţie trimestrială. Ea reprezintă expresia concretă a angajamentului nostru de a informa constant, corect şi consistent asupra rezultatelor şi evoluţiilor înregistrate de piaţa asigurărilor din România.

Nu este pentru prima dată când prezentăm, în premieră, sinteza celor mai recente rezultate financiare din domeniu. Paginile revistei noastre au găzduit deja numeroase articole dedicate acestei teme, care s-au bucurat de un real succes. Susţinuţi şi încurajaţi de interesul exprimat de cititorii noştri şi de transparenţa în comunicare manifestată de companiile de asigurări şi brokeraj care activează pe piaţa românească, am considerat că a sosit timpul să lansăm acest produs cu caracter permanent şi constant.

Avem convingerea că el se va dovedi un instrument util şi se va bucura de susţinerea şi atenţia dumneavoastră. Suntem conştienţi că este un produs perfectibil şi, de aceea, vă solicităm o colaborare activă.

Sugestiile, observaţiile, contribuţiile dumneavoastră, trimise pe adresa profil.asigurari@mxp.ro, vor fi întotdeauna bine–venite şi apreciate.

{filelink=37}