cauta in site

REZULTATE PRELIMINARE T1 2013

REZULTATE PRELIMINARE T1 2013

Cum deveniți mai puternici?

Prime Brute subscrise de aproape jumătate de milion de EUR au însumat companiile locale în primul trimestru al anului în curs. În ultimii 5 ani, pentru perioada analizată cea mai mare valoare a pieței a depășit 652 milioane EUR în 2008 iar în 2011 companiile cumulau 492 milioane EUR, cea mai scăzută valoare a pieței locale pe parcursul ultimilor 5 ani.

Primul trimestru al anului 2008 anunța efectele crizei, scăderea pieței fiind atunci mai mare de 12% în EUR. Anul trecut în T1 piața consemna o evoluție de +2,5%, singura pozitivă din ultimii 5 ani la nivelul primelor trei luni ale anului.

Rândurile de mai sus, concentrează informații generale ale pieței din ultimii 5 ani. O asemenea concluzie ar fi fost posibilă doar după un studiu amănunțit al rezultatelor fiecărei perioade care ar fi trebuit apoi integrate.

Până astăzi, și redacției INSURANCE Profile, cu toate rezultatele financiare disponbile pentru realizarea unui asemenea raport i-ar fi luat un timp considerabil pentru a-l realiza.

Dar, de astăzi lucrurile se schimbă!

De astăzi ne-am decis să punem la dispoziția dumneavoastră rezultatele complete ale pieței și să vă oferim posibilitatea de a vă genera propriile rapoarte… în doar câteva secunde… după doar câteva click-uri. Aveți la dispoziție cifrele tuturor jucătorilor din piață începând din anul 2008 prin intermediul InsuranceProfile Interactiv o aplicație unică în Europa integrată acum în noul site: www.insuranceprofile.ro.

Informația înseamnă putere! Dar, ca să fii puternic trebuie să ajungi primul la informație! Cu siguranță, folosind InsuranceProfile Interactiv veți deveni mai puternici!

{filelink=53}