cauta in site

Scolile de soferi si instructorii auto beneficiaza GRATUIT de brosuri tiparite #calmlavolan

Instructorii auto, scolile de soferi si toti cei care reprezinta o comunitate de siguranta rutiera se pot numara, in acest an, printre beneficiarii brosurilor tiparite ale campaniei FII CALM LA VOLAN!

Tot ce trebuie sa faca acestia este sa dea de veste ca isi doresc brosuri pentru elevii lor sau pentru membrii comunitatii lor printr-un mesaj pe pagina campaniei de Facebook sau printr-un email pe treazlavolan@gmail.com in care sa includa adresa lor de expediere si datele de contact, iar noi ne asiguram ca materialele vor ajunge la ei in cel mai scurt timp!

Brosura in format tiparit a plecat deja catre comunitati de siguranta rutiera si scoli de soferi din intreaga tara.

Brosura campanei in format de buzunar cuprinde si un cod al bunelor maniere in trafic, menit sa vina in intampinarea soferilor pentru a-i ajuta sa depaseasca situatiile tensionate pe care le pot intalni.

Totodata, pentru al doilea an consecutiv, toti cei care au primit sau vor primi flyer-ul in format de buzunar, vor avea parte si de o surpriza: aceasta poate sa functioneze si ca "bilet" pe care soferii pot scrie numarul de telefon. Astfel, ultima pagina a brosurii vine cu un design special si cu un mesaj in versuri care indeamna la o atitudine calma si responsabila in trafic, absolut necesara in tratarea conflictelor.

Poti citi brosura online aici.

Despre FII CALM LA VOLAN!

Desi reprezinta un risc greu cuantificabil in cifre, agresivitatea la volan creste semnificativ riscul producerii de accidente rutiere, alaturi de factori precum oboseala, neatentie, alcool sau lipsa de experienta. Tocmai de aceea, in 2020, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! a devenit FII CALM LA VOLAN!, avand ca obiective sa atraga atentia asupra pericolului agresivitatii la volan si sa contribuie la reducerea agresivitatii din trafic. Aceasta se desfasoara in perioada 15 iulie - 30 septembrie a.c.

Demersul "FII CALM LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, ISF - Institutul de Studii Financiare si FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, FUNK Broker, MIB - Millenium Insurance Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAUNE Expert, LION Broker, AON Romania, DAW Management, OTTO Broker, GT MOTIVE, PRESTIGE Broker si HOBBIT Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting, 5 to go si autopia.ro. Partenerii Stiintifici ai campaniei sunt PsihoTrafiQ - Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera si Asociatia Respiro.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, ProMotor.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro si AutoNapoca.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.