cauta in site

Societatea de Transport Bucuresti are un buget de 12,4 mil. lei pentru asigurari RCA si CASCO

Societatea de Transport Bucuresti - STB organizeaza, in luna iunie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare auto a vehiculelor (RCA si CASCO), asigurare a calatorilor si a bagajelor acestora, pe o perioada de 12 luni.

Valoarea acordului cadru este estimata la 12.443.262 lei, potrivit anuntului publicat pe SICAP.

Pachetul de polite are in vedere un parc de minim 2.034 de vehicule si de maxim 2.446 de vehicule. Valoarea estimata a acordului cadru este aferenta cantitatii maxime de polite, conform STB.

Contractul include:

- serviciul de asigurari RCA (raspundere civila auto) pentru prejudicii produse prin accidente de catre vehiculele utilizate de catre Societatea de Transport Bucuresti - STB SA: autobuze, tramvaie, troleibuze, parcul propriu STB (autovehicule de interventie, autospeciale, utilitare, utilaje etc);

- asigurarea de tip CASCO pentru accidente auto, pentru vehiculele care efectueaza transport public de persoane (autobuze, tramvaie, troleibuze);

- asigurarea persoanelor aflate in vehicule si a bagajelor acestora pentru vehiculele care efectueaza transport public de persoane (autobuze, tramvaie, troleibuze), vehiculele scolii STB de conducatori auto precum si pentru un autocar.

Conform caietului de sarcini, autobuzele utilizate in transportul public de calatori se folosesc cu precadere in regim urban; tramvaiele si troleibuzele exclusiv urban. Majoritatea vehiculelor din parcul propriu efectueaza transport rutiei national.

Potrivit documentului, limitele de raspundere/persoana pentru care se solicita incheierea politei de accidente sunt de:
  • 4.000 lei pentru invaliditate permanenta;
  • 2.000 lei in caz de deces;
  • 150 lei/zi cheltuieli medicale pe o perioada de maxim 45 zile;
  • 100 lei bagaje.
Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iunie 2020, ora 15:00, cand vor fi deschise ofertele.