cauta in site

Compania de Transport Public Ploiesti cauta asigurator RCA si CASCO pentru parcul auto

Compania de Transport Public din Ploiesti - Transport Calatori Express (TCE) organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii atat a unui pachet de servicii RCA si CASCO pentru autovehicule din parcul auto, cat si a asigurarii calatorilor care circula cu mijloacele de transport.

Valoarea contractului este de 697.110 lei, pe o perioada de 12 luni, incepand cu 1 aprilie 2020 si pana in 31 martie 2021, potrivit anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi dat de pretul cel mai scazut.

Valoarea totala estimata asigurata a autovehiculelor pentru care se va incheia asigurarea RCA este de 356.265 lei. "Prima de asigurare va reprezenta o cota procentuala din valoarea totala asigurata a autovehiculelor", se arata in caietul de sarcini.

Conform caietului de sacini, in cazul politelor CASCO se va aplica o fransiza de 100 de euro per eveniment.

In baza asigurarii CASCO se vor achita despagubiri pentru daunele produse de coliziuni sau zgarieri cu alte autovehicule, caderea autovehiculelor, depanari si rasturnari, dezastre naturale, actiunea apei de conducta, actiunea substantelor chimice provenite din exteriorul autovehiculului.

Pe de alta parte, in acordul cadru este cuprinsa si asigurarea calatorilor care folosesc mijloacele de transport in comun, apartinand societatii TCE Ploiesti.

Riscurile pentru care se vor acorda despagubiri sunt: deces, invaliditate permanenta (se vor plati despagubiri corespunzatoare gradului de invaliditate stabilit), cheltuieli medicale (medicamente si tratament), indemnizatie de spitalizare, pagube materiale.

Cota de prima se va stabili pe baza sumelor asigurate:
  • deces 2.500 lei;
  • invaliditate permanenta 3.000 lei, in limita sumei asigurate;
  • pagube materiale 700 lei, in limita sumei asigurate;
  • cheltuieli medicale 700 lei, in limita sumei asigurate;
  • indemnizatie spitalizare/zi 40 lei, in limita sumei asigurate si doar in cazul in care asiguratul nu beneficiaza de asigurare din partea Casei de Asigurari de Sanatate;
  • numarul maxim de zile pentru care se acorda indemnizatie de spitalizare este de 90 zile/an de polita de asigurare.
Valoarea totala estimata asigurata pentru care se va incheia asigurarea calatorilor care folosesc mijloacele de transport in comun apartinand SC TCE S.A. Ploiesti este de 41.595 de lei.

Potrivit caietului de sarcini, venitul mediu lunar realizat din vanzarea biletelor, abonamentelor si legitimatiilor, fara TVA, este de aproximativ 26.409.200 lei/luna.