cauta in site

Dragos RADU este noul Director Divizie Brokeri si Parteneriate din cadrul ALLIANZ-TIRIAC

Dragos RADU (foto) a preluat, luna aceasta, functia de Director Divizie Brokeri si Parteneriate din cadrul companiei ALLIANZ-TIRIAC Asigurari. Anterior, el a ocupat pozitia de Director al Sucursalei Brokeri Tinutul Fagarasului.

"Cu o experienta de peste 15 ani in asigurari, Dragos RADU si-a inceput parcursul profesional in cadrul ALLIANZ-TIRIAC in zona de vanzari directe unde a coordonat o echipa de agenti. Ulterior, a fost trainer si consultant in management, fiind implicat si in proiecte de remodelare a retelelor de vanzari, inclusiv prin implementarea primei platforme locale pentru fidelizarea brokerilor. In 2017 echipa coordonata de Dragos a primit premiul pentru Sucursala Anului in cadrul ALLIANZ-TIRIAC", au precizat oficialii companiei.

La randul sau, Dragos RADU a declarat: "Noul rol ma responsabilizeaza suplimentar si ma determina sa raman concentrat pe a obtine performanta. Obiectivul meu principal este de a aduce plus valoare clientilor, partenerilor si echipei pe care o coordonez".

ALLIANZ-TIRIAC a inregistrat, in primele noua luni din 2019, prime brute subscrise de peste un miliard de lei, in crestere cu 3% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, profitabilitatea s-a mentinut robusta, cu un rezultat operational de aproximativ 99 milioane de lei.

ALLIANZ-TIRIAC este parte a grupului german ALLIANZ, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari din lume, cu o istorie de 129 de ani. In Romania, compania a sarbatorit anul trecut 25 de ani de activitate.