cauta in site

A treia editie a Conferintei Anuale PRBAR are loc in perioada 26-27 septembrie

In perioada 26-27 septembrie 2019 se desfasoara a treia editie a Conferintei Anuale PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, la Hotel Iaki din Mamaia, avand ca principal subiect "Solutii pentru dezvoltarea pietei de asigurari din Romania".

PRBAR si-a propus sa aduca impreuna, in cadrul dezbaterilor, aproximativ 150 de specialisti ai pietei de asigurari, reprezentanti ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai asociatiilor profesionale din domeniu si jurnalisti financiari.

"Vom asculta opiniile fiecarui specialist si vom dezvate problemele punctuale ale pietei. Vom identifica cele mai importante aspecte ale activitatii brokerilor de asigurari, vom incerca sa gasim solutii privind pregatirea profesionala a distribuitorilor de asigurari", a declarat Antonio SOUVANNASOUCK, Presedintele PRBAR.

"Ne propunem sa descoperim impreuna cu dumneavoastra cele mai bune si optime solutiii pentru a contribui cu totii la dezvoltarea pietei de asigurari", a adaugat el.

Sub egida "Solutii pentru dezvoltarea pietei de asigurari din Romania", vor fi dezbatute 4 subteme:
  • IDD si pregatirea profesionala
  • Modificarile legii RCA
  • Proiectul PAID
  • Codul de conduita al intermediarilor in asigurari
De asemenea, in cadul conferintei, in colaborare cu ISF - Institutul de Studii Financiare si PRBAR Academy, va avea loc "Scoala de Vara", aflata la a doua editie, la care vor participa numerosi lectori ai PRBAR. Aceasta va include 2 workshop-uri ce vor include urmatoarele teme:

- Impactul inteligentei emotionale (EQ) in cariera si in business - lector Dan IRIMIA
- Abordarea preventiva la nivel individual a GDPR - lector Maria GANEA-BOGHIAN
- Managementul organizational al unei companii de brokeraj in asigurari - lector Antonio BABETI
- Codul de conduita al intermediarilor in asigurari - lector Nicolae AVRAM

Participantii la Conferinta si la Scoala de Vara vor primi in total 6 credite profesionale ce le va permite mentinerea calitatii de intermediari, conform legislatiei IDD.

Evenimentul va fi transmis live de Publicatiile XPRIMM.