cauta in site

A XV-a sesiune de admitere la programul de Master TACT incepe luna aceasta

Inscrierile pentru cea de-a cincisprezecea serie a programului de master de Tehnici Actuariale - TACT sunt programate in perioada 22-24 iulie 2019 in cadrul ASE, intre orele 8:00 si 16:00. Programul este dezvoltat de Institutul de Studii Financiare - ISF in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti - ASE.

Detalii privind locatiile si documentele necesare pot fi accesate aici.

Admiterea la programul de master se face in baza unei probe scrise sub forma de test grila. Punctajul in baza caruia vor fi evaluati canditatii se va obtine din rezultatele de la testul-grila si media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenta, calculat conform metodologiei anuale de admitere in ASE.

Bibliografia aferenta examenului de admitere este:

Programul de master de Tehnici Actuariale (TACT) este rezultatul unui parteneriat mediu academic (ASE Bucuresti) cu mediul de afaceri (Institutul de Studii Financiare, prin membrii sai) si combina abordarile practice cu sesiunile teoretice, oferind un bagaj de cunostinte important, complex, necesar pentru a activa in domeniul actuariatului si/sau managementului de risc. Modulele programului de master sunt sustinute de cadre didactice cu experienta si completate de tutoriate ale unor specialisti din piata.

Programul a fost reacreditat la nivel national in iunie 2018, indeplinind conditiile nationale legate de procesul educational si legatura cu mediul de afaceri - indicatori precum gradul de angajare, numar de stagiari voluntari, numar de tutori, coordonari in co-tutela a lucrarilor de finalizare aducand un aport important la acest aviz favorabil. Mai mult, co-organizatorii programului au depus documentatia de acreditare la Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie, pentru obtinerea echivalarii unor examene IFoA prin promovarea unora dintre modulele masterului romanesc.

Structura programului modular, desfasurat intre orele 18.00 si 20.50 poate fi consultata pe site-ul www.tact.ase.ro.

Pentru detalii legate de programul de admitere sau programul de master ne puteti contacta pe email master@isfin.ro sau la telefon: 0757.352.031 - Laura Elly Naghi, director program.

Vrei sa faci parte din seria a XV-a a studentilor programului de master de Tehnici Actuariale?