cauta in site

Cum te aperi de efectele inundatiilor?

In ultima perioada, mare parte din tara s-a aflat sub cod portocaliu sau chiar rosu de inundatii ca urmare a precipitatiilor abundente. Despre efectele inundatiilor, rolul asigurarilor obligatorii de locuinte (politele PAD) impotriva dezastrelor naturale, si nu numai, discuta Nicoleta RADU - Director General, PAID Romania -, Andreea RADU - Redactor Sef al Publicatiilor XPRIMM - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti, 11 iunie a.c., de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro. Emisiunea poate fi vizualizata live pe conturile de Facebook Sergiu COSTACHE si RFI Romania. Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".