cauta in site

SIGNAL IDUNA Romania vrea sa intre pe piata asigurarilor de sanatate pentru persoane fizice

2018 a fost un an plin de provocari, dar in acelasi timp am avut parte si de satisfactii pe masura. Trendul pietei de asigurari de sanatate a continuat cresterea accelerata si ne bucura ca optiunea tot mai multor clienti se indreapta catre aceasta solutie de protectie, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Dan DOBRE, Director Comercial, SIGNAL IDUNA Romania.

"Am reusit din nou sa atingem si sa depasim obiective foarte indraznete, nu doar prin prisma valorilor subscrise, cu peste 40% mai mari decat in 2017, dar si prin inovatia cu care SIGNAL IDUNA si-a obisnuit partenerii. In 2018 au fost evidentiate inca o data nevoile romanilor pentru servicii medicale de calitate, dar si optiunea acestor pentru produse care ofera acces facil si suport permanent in relatia cu sistemul medical", a mai spus acesta.

Prognoze pentru 2019

"Avem incredere in dezvoltarea continua a pietei si in rezultatul proiectelor noastre din 2019. Piata de asigurari de sanatate a intrat intr-un ritm ascendent si consideram ca nevoile de protectie ale romanilor vor deveni din ce in ce mai specifice", a afirmat Dan DOBRE.

"Pentru SIGNAL IDUNA urmeaza un nou an foarte important, in contextul in care pregatim intrarea companiei noastre pe piata asigurarilor de sanatate pentru persoane fizice. Pentru ca de fiecare data ne dorim sa depasim asteptarile clientilor nostri, avem convingerea ca eforturile noastre vor fi valorificate cu succes in perioada urmatoare", a adaugat oficialul companiei.

Companiile de asigurari din Romania au inregistrat, in perioada ianuarie - septemnbrie 2018, prime brute subscrise din asigurarile de sanatate in valoare totala de 227,2 milioane de lei, in crestere cu peste 37% comparativ cu perioada similara a anului anterior, potrivit datelor publicate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Si numarul de contracte de asigurare de asigurari private de sanatate a crescut cu circa 34%, in primele 9 luni din 2018, fiind in vigoare 350.000 de contracte.