cauta in site

"Bucurestiul nestiut", eveniment organizat de UNSICAR

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR organizeaza, in data de 18 septembrie 2018, evenimentul "Bucurestiul nestiut", care va reuni aproximativ 200 de persoane - brokeri, asiguratori, regularizatori de daune, consultanti in asigurari, reprezentanti ai ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai altor asociatii din piata financiara si jurnalisti.

"Ne-am propus ca editia din acest an sa dezvaluie invitatilor nostri o mica parte din Bucurestiul nestiut. De aceea, am ales ca evenimentul sa se desfasoare la Teatrul Elisabeta, o cladire care este un monument arhitectural, ce dateaza din anul 1912. Un reper semnificativ al Bucurestiului vechi si nou, dar si al pietei financiare din Romania, este cladirea BNR, care "ascunde" Muzeul Bancii Nationale. Ne-am gandit sa oferim invitatilor nostri o vizita la acest muzeu, infiintat in anul 1933, care detine o valoroasa colectie numismatica si de arta", a declarat Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR.

"Suntem convinsi ca vom putea oferi invitatilor nostri o zi memorabila, care va fi incheiata cu o reprezentatie teatrala in acest loc special, care este Teatrul Elisabeta", a adaugat Dorel DUTA.

Noul format al evenimentului informal al UNSICAR va fi reluat anual in marile orase ale tarii, pentru a descoperi cladiri istorice si traditii mai putin cunoscute.

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR, organizatie infiintata in anul 2000, reprezinta 72 de companii - de brokeraj de asigurare, de regularizare daune, de pregatire profesionala. Cota membrilor UNSICAR totalizeaza peste 60% din piata de brokeraj de asigurare. Uniunea reprezinta interesele colective ale membrilor sai si colaboreaza cu institutiile publice pe aspecte care privesc piata de brokeraj de asigurare si consumatorul de produse de asigurare.

UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d'Assurances et de Reassurances), organizatie internationala infiintata in 1937 care reuneste asociatiile profesionale nationale ale intermediarilor in asigurari, precum si a POI (Partners of Intermediaries).